lørdag den 19. november 2011

Vinterhi

Le Lavandou
Krea-Signe


Lørdag d. 19. november 2011.

Det kan ikke lade sig gøre, at komme mere mod syd for os i denne omgang og vi beslutter os for at gå i vinterhavn. Vi bliver ved med at forsøge at komme samme vej, som vinden kommer fra og det er unødvendigt hårdt arbejde.

På den sidste tur fik vi så meget vand ind i båden, så det løb frem og tilbage og alt var vådt i flere dage efterfølgende. Båden er efter de sidste fire måneder også ved at være så medtaget, at den trænger til en kærlig hånd. Pumpen i køkkenet er i stykker og vi venter på en ny fra Danmark, vinduerne skal fuges, da orkanen har vist os, at der sagtens kan trænge vand ind den vej og bompresseningen er også blevet revet itu. Oven i det kom der som sagt vand ind i båden og vi er stadig ikke 100% sikre på hvor det kom fra.

Vi har lyst til at være det samme sted i længere tid end bare et par dage og da vi når Le Lavandou kan vi mærke, at det her er stedet. Byen er smuk og ikke for stor. Her er mulighed for at klatre og tegne og gå lange dejlige ture.
Marius klatrer, men væggen er meget porøs, så hans kone er glad for, at der ikke er så langt ned.

Det eneste minus er, at der ikke er wifi på havnen, så vi må på café for at opdatere og tjekke nyheder...træls, men det kan faktisk lade sig gøre at overleve uden at være på nettet hele tiden. Havde Signe nok aldrig troet!!

Ingen kommentarer: