lørdag den 19. november 2011

Porquerolles
Mandag den 14. november 2011

I morgen tager vi efter 5 dage på Porquerolles, Iles d’Hyeres, Sydfrankrig, mod Korsika. Øen var et af de steder, der var meget medtagede efter orkanen. Her blev målt op til 40 m/s. Ødelæggelserne er tydelige, men ikke fatale. Træer er revet op med rode og langs stranden ligger to både kastet op på stranden. Vi får øje på dem, da vi sejler ind i havnen og vi er ved at dreje hovederne helt ad led.

Vi ankommer fredag, tror vi, men vores kalendere er ikke helt synkroniserede med virkeligheden, noget vi også led under i Toulon, da det lidt sent gik op for os, at resten af verden ikke længere kørte på sommertid ;-)

Vi får os et par nye naboere i Porquerolles havn. Det er en firmaudflugt fra en parallelverden. Chefen på udflugt med en lærling og en maler.

Vi er kommet i godt selskab. Frankrigs mest absurde firmaudflugt byder på champagne.

De er absolut venlige og gæstfrie og fylder os med champagne og cigaretter og vi taler trylle-fransk med dem en hel aften før det lykkedes dem at drikke os under og vi Marius foran en af de både, der ikke klarede orkanen så godt.

må gå i seng. Næste dag er vi trætte og beslutter os for en gåtur, da den berygtede firmaudflugt kommer brølende igen. De har været ude og cykle og er kørt ind i hinanden og har kæmpe store hudafskrabninger og bløder. Franskmænd!


1 kommentar:

Lizzi Ditlevsen sagde ...

Hej Signe og Marius.
En hilsen fra den noget sydligere del af Frankrig og den del af Middelhavet som grænser ned mod Spanien. Kurts "vilde kusine Lizzi og Ditter har bosat sig der og havde håbet på at det var den vej i sejlede.
Vi er gamle søulke og har gjort alle det Danske ørige usikkert i 27 år. Så det er med stor fornøjelse at vi læser om jeres tur. Vi kendte ikke noget til den før vi fik julebrev fra Alice og Kurt
(han skal "få" at han har holdt en sådan oplevelse småhemmelig"
Det var dog en drømmetur i er på
Det nåede vi aldrig med vores gode skiv Sunshine. Den måtte ikke komme med os da vi flyttede til Cerbère for snart 10 år siden.
Kan i have god vind og som de misunlige plejer at sige -- gid i vil brække jer hele vejen
Kærlige Knus fra "en gammel" grand kusine Lizzi og søulken Ditter