søndag den 4. marts 2012

Pompeij

Afstøbning af et af de mennesker, man har fundet i asken. Smukt og makabert på samme tid.Pompeij var helt bestemt værd at rejse langt efter. Tænk, at en hel by på den måde blev udslettet, og så alligevel gravet frem af asken igen. Vi var alle fire meget begejstrede over at opleve Pompeij og så var det tilmed godt vejr. Turen fra Porto di Turistico til Pompeij tog over tre timer, men turen tilbage tog laaaangt over fem timer på grund af trafikken. Suuuk, men vi fik leget kørelege og sunget, så alle i Fiat'en vist var glade, da Signe holdt pause.
På murene var en masse tegninger blandt andet denne lille fugl.


En tur op og ned ad hovedgaden viser, at indbyggerne i Pompeij havde mange af de samme privilegier, som vi har i dag. Små stå-café'er hvor maden blev serveret og bordeller i massevis. En rigtig turistby, som vi også kender dem i dag.
Er det en romersk gud eller er det Skipper?

Signe, Henrik og Marius
Vi spiller backgammon på vej hjem i metroen efter at have spist i Rom. Marius og Henrik ender i den altafgørende finale, gæt hvem, der har vundet.
Når vi ikke er ude og opdage Rom og resten af Italien er det mest hygge på båden og her handler morskaben mest om det forhånden værende søm. I denne video har Skipper fundet ud af, at han kan lave en Signe-dukke og det er bestemt værd at se.

Når vejret tillader det skynder vi os til Sardinien, derfra til Menorca og derfra til Barcelona. For en gangs skyld ser det ud som om vi får en masse gæster og det er rigtig dejligt. Nu gælder det bare om at få tingene koordineret, da Alma er lille og jo desværre ikke kan modtage alle på en gang.

Vi glæder os til besøg igen, hurra.

Ingen kommentarer: