onsdag den 28. marts 2012

Marius og damerne indtager Barcelona

Marius og damerne tager på bustur rundt i Barcelona og får set nogle af de største attraktioner i byen, blandt andet nogle af Gaudi's huse.

Her gemte vi Sara om aftenen imens hun var på besøg.

Donna'en i Barcelona.

Onsdag d. 28. marts 2012
I dag er det Marius', hurra hurra hurra! Han fik en masse gaver og er i fuld gang med at blive fejret med pomp og pragt. Dagen startede med en masse gaver og vi havde besøg af Sara, Signes søster, der har været her siden lørdag aften.

Sara ankom klokken halv ti lørdag aften og så tog vi ud og spiste og fik søsteren installeret på båden. Sagde vi ikke du skulle pakke i bløde tasker?? Og så kommer du anstigende med en 1 x 1 m kuffert i lyserød!! Nå, det var nu egentlig ikke noget STORT problem og snart var både søster og kuffert blevet en del af båden.
Vi er ude og spise meget kinesisk, fondue, hvor alt fra havet koges i en lækker ande-suppe. Det smager helt utrolig godt. Tak til Vita og Per for nogle helt formidable middage i løbet af de sidste par dage.Søstrene Stokholm poserer foran en af Barcelonas smukke strande.


Parc Güel, Gaudis park-projekt.
Casa Batlló, et hus midt på den dyre gade med de dyre butikker, helt i Gaudi-stil, art nouveau, fra kælder til loft, møbler, dørgreb, gulve, simpelthen alt. Meget inponerende.Ingen kommentarer: