torsdag den 8. juli 2010

"Her låuder a peng'!"

På Samsø blev der også repareret et par småting i toppen af masten. En split var røget af, men heldigvis blev det opdaget og Marius fik det selvfølgelig fikset i en ruf.
Siden sidst har vi haft rigtig travlt. Signes eksamenpapir kom i hus, det skulle fejres og dagen efter skulle hele familiens kæledægge fejres, Noah blev 2 år.Vi sejlede fra Korshavn mandag den 5. juli efter at have fået os en overraskelse. Signes søster og far kom sejlende fra Midskov for at hilse af med os dagen før afrejsen.Vi sejlede i et laaangt stræk til Øster Hurup tæt på Mariager fjord, hvor vi var fremme 24 timer senere. På turen gik mange taknemmelige tanker til Marius' store vinterprojekt, sprayhood'en.

Da vi havde fundet os en passende ankerplads fortalte Marius, at der ikke lugtede af gylle, men af penge i Jylland.

Onsdag den 7. juli tog vi en noget mindre og knap så anstrengende tur til Hou i Vendsyssel, solen skinnede og vi badede i både sol og vand. Batterierne blev ladet op og vi blev det samme.
Herfra var vores oprindelige plan at tage til Skagen og så til Norge, men vejret vil noget andet, og så må vi jo følge det, da vi ønsker en behagelig sejlads frem for alt. Vi har trods alt ferie.
Det betyder, at vi sejler til Læsø, lægger os for svaj for derefter at tage turen til Norge langs Sveriges vestkyst.

Ingen kommentarer: