mandag den 19. juli 2010

Halden, Norge!!

Sponvika Vertshus

Endelig, endelig, endelig! Fredag den 16. juli kl. 22.30 ankom vi endelig til Norge. Vi lagde til i en lille kile Kortevik i Sponvika og sov ikke hele natten. Det gjorde vi til gengæld hele næste dag. Da vi endelig fik øjne og besluttede os for at gå en aftentur endte vi på et lille hyggeligt lokalt vertshus, hvor de lavede de bedste burgere i hele verden.

Her faldt vi i snak med nogle lokale, der sagde, at vi skulle tage ind til Halden. Det lød som en rigtig god idé. Byen skulle være charmerende og med en meget berømt fæstning fra omkring 1667 - opfølgning på dette følger, når der er foretaget en mere grundig research... - havnen skulle være god og meget moderne og på vejen derind, ville vi at sejle under begge Svinesund-broerne, både den gamle og den nye.


Som sagt, så gjort og nu ligger vi så her i Halden, hvor de har internet, der næsten virker, og alt muligt smart moderne.

Det er blevet tid til at vende næsen hjemad og i løbet af den næste uge håber vi at være i Danmark igen. Ferien er faktisk allerede halvtbrugt, trist, da vi ellers synes vi er blevet ret gode til at holde ferie.

Da nettet ikke virker i havnen, sidder vi i øjeblikket på en lille café og bruger deres net der. Utroligt, hvor hjælpeløs man er uden den rette forbindelse.

Ingen kommentarer: