fredag den 20. april 2012

Sponsor billeder

Alice og Marius i Casa Mila.

Alice i Casa Mila.

Marius i Casa Mila.
Casa Mila, endnu et af Gaudís smukke og spændende huse i Barcelona.

La Boqueria.
La Boqueria, et af de mest besøgte markeder i hele Europa. Al mulig mad ligger linet op, og noget af det er svært ikke bare at tage og proppe i munden med det samme. Her er det chokolade i metervis.


Vita i Casa Battlo.
Nogle af seværdighederne må man se et par gange for at få det hele med. Signe er med i Casa Battlo igen sammen med sine forældre. Det gør nu ikke oplevelsen mindre. Huset er stadigvæk smukt og mystisk.

Per, Marius og Alice.
Endelig er det lykkedes for os at komme ind på Miró museet. Alle gode gange to. Når man nu ikke skal stå i kø ved kabelbanen i mere end to timer er der faktisk ikke så langt.

Efter at have set Gaudís smukke kirke, Sagrada Familia, ude fra masser af gange i løbet af de uger vi har været her taber vi alligevel kæben, da vi kommer inden for og ser den. Det er overvældende.


En af de mænd, der er med til at bygge den smukke kirke. Han er helt afgjort ikke så berømt som Gaudí.

Ud og køre med de skøre. Marius og Alice.
Når man er i Barcelona er det en rigtig god idé at tage en bustur rundt i byen. Her fra kan man se mange af de seværdigheder som byen har at byde på. (Man skulle tro vi fik penge af busselskabet for at skrive sådan noget)

Vi har virkelig virkelig nydt at have besøg hjemmefra, og ganske som det sig hører og bør, når man har sine sponsorer på besøg bør man også vise billeder af dem på sin blog. Der er i hvert tilfælde ikke nogen tvivl om, at vi ikke på noget tidspunkt har spist så godt, som mens vi havde gæster. Et super-sponsorat til de to madglade.Ingen kommentarer: