søndag den 15. april 2012

Fester og gæster

Marts og april måned er fløjet afsted i festernes og gæsternes tegn. Først var det Sara, så Anne-Grete og Jacob, Mattis og Alice og til sidst Vita og Per. Nu er der atter helt stille på båden, vi rydder op, gør rent, provianterer og krydser fingre for at mistralvinden lægger sig, så vi kan komme hjemad.

Signe har gjort det, at hun har købt en Metallica-billet til skipper, så nu er der en deadline, der er svær at overse. Det var oprindeligt idéen, at den skulle være en hemmelig overraskelse til når vi kom hjem, med eftersom vi kun har en telefon om bord var det ikke ret længe det forblev hemmeligt.

Alice, Signe, Mattis og Marius.

Vi nyder Barcelona, vejret og de sene aftensmåltider. Morgenmaden blev serveret klokken tolv, frokosten klokken fem og aftensmaden klokken ti. Vi spekulerer på hvordan vi nogensinde skal få en almindelig døgnrytme igen.

Casa Mila (La Pedrera)


Det måske falske Dalí museum

Dalí


Dalí

Udsigten fra kabelbanen fra Port Vell til bjerget Montjuïc, hvor Foundation Joan Miró museet ligger.

Vi endte med at stå i kø i over to timer og kom fem minutter for sent. Museet var lukket og vi prøvede dagen efter med bedre held og uden svævebane.

Vi overvejede meget at omdøbe båden fra Alma til Jutlandia, da alle, med undtagelse af Signes forældre, var syge og båden var et mindre lazaret. Indtil videre ser det ud som om vi går fri.

Vita og Per nyder udsigten i Parc Güell.

Vita, Per og Signe i Parc Güell.

Æblet falder ikke langt fra stammen!

Vita og Per promenerer på Rambla'en.

To spændte unge mænd på vej til Camp Nou, FC Barcelona-Getafe

Per Stokholm på Camp Nou.

Drengene er tilbage efter et brag af en kamp, 4-0 til FCB.

Turen tilbage kommer til at gå samme vej hjem som ud. Vi ville gerne have sejlet op ad kanal de Midi, men der er desværre ikke dybt nok til Alma, der stikker for dybt. Vi er ved at forlige os med tanken, selvom det til at begynde med var ret ærgeligt.

Ingen kommentarer: