torsdag den 8. december 2011

Tiden går

Der kom da noget godt ud af vores crazy restaurent-besøg forrige lørdag. Den grimme bulldog, Dédé, er nu blevet til en tegning.

Vi tæller dagene til juleferien, der nærmer sig hastigt. Det er nu ikke fordi vi ikke nyder livet ved den franske riviera, for det gør vi i aller højeste grad, men efter biletterne til Danmark er købt, er det svært at fokusere på noget andet. Vi savner familie og venner rigtig meget og glæder os begge meget til et snarligt julegensyn.

Det har været en virkelig god idé at blive det samme sted i et længere stykke tid, da vi har fået lidt ro på tingene og er begyndt at lære folk at kende her. Sidst er vi blevet inviteret hjem til én og det var stor-hygge. De her franskmænd forstår sig altså på ost og rødvin og godt selskab. Sprogbarierren er selvfølgelig årsag til sjove fagter og grimasser, men for det meste virker det som om vi rent faktisk forstår hinanden.

Signe har fået tegnet ret meget efter vi har lagt os stille. Blandt andet har vi forsøgt os med julekort, men vi skal lige have fundet ud af, hvordan vi angriber franskmændene og deres penge.

Tjah, ellers sker der faktisk ikke ret meget her og det var lige præcis, hvad vi havde håbet på. Vi er kommet heeeelt ned i gear og nyder at gå på marked, gå lidt ud, arbejde på båden, høre historie og spekulere i julegaver. Det er lidt af en opgave at finde ud af hvordan vi får slæbt alle gaverne med hjem.

Ingen kommentarer: