søndag den 21. august 2011

naeste stop Rheims og Paris

Paa trods af omstaendighederne havde vi et helt fantastisk besoeg hjemmefra. Renē og Mattis fandt et par flybilletter og rejste til Amsterdam og besoegte os. Fredag den 12. kl naesten midnat kom de til Amsterdam og rejste igen tirsdag den 16.

Siden har Baade Marius og Signe ligget syge...hmm.

Den forlaengede weekend stod baade paa kanalrundfart, storshopping, ned og glo paa vinduer i de red light district, masser af gaature og et lille smut ind paa Teasers. Det var skoent med besoeg. Lige siden har vi selv kigget paa Amsterdam og da Signe i oejeblikket sidder paa Stedelijk museum og skriver bliver det kort og uden billeder.

Mandag skal vi have taget masten af Alma, saa vi kan komme under de lave broer og saa gaar turen videre mod Paris, hvor vores gavekort til et par overnatninger paa hotel skal indloeses. Vi er begyndt at se frem til luksus som internet, rindende vand og evt et badekar.

Hurra for facebook, Marius er blevet onkel til en lille pige i torsdags. Fedt, at man kan foelge lidt med. Vi skrives/laeses ved.

1 kommentar:

Steen Christensen sagde ...

Rart at høre fortsat god tur. Tager en tur på Rienen i denne uge. Tager afsted i morgen formiddag, men vi skal ikke selv styre, krydstogt hej hej. Har lige talt med Bom ( min makker der sejlede på Rienen til sortehavet. Er hjemme igen, ny båd og er klar til en ny tur. K. H. Steen og Jytte.