lørdag den 30. juli 2011

sove ud og de sidste forberedelser

Det tog tid at hvile ud efter et fantastisk bryllup og et smukt "på gensyn". Vi hvilede ud, til vi ville ud, ud på eventyr.
Vi manglede dog en del småting inden vi var helt klar. Vejret var heller ikke med os. Vi startede med at sejle til Føns vig i Lillebelt. På turen måtte vi konstatere at motoren trængte gevaldigt til det udskudte eftersyn og skiftning af diverse filtre. Det fik vi ordnet i Assens af et par mekanikere, efter Marius havde hjulpet dem med deres arbejde, så de havde tid til at hjælpe os.
En båd skulle bugseres og riggen skulle af, og så var det Almas tur.


Samtidig fik vi styr på de sidste papirer.
Da vi så fik en god vejrudsigt, var vi endelig helt klar.
Vi fik en fantastisk sejlads til Kiel. På turen kunne vi rigtigt mærke at eventyret var begyndt...skønt!
Vi sejlede ind i Kielerfjorden i mørke og gik i havn. Det var spændende endelig at have brug for at kende lyskoder på fyr og bøjer. Dagen efter var det tid til vores første, af ca. 200 sluser inden Middelhavet, det var også spændende at prøve. Vi nød turen på kanalen med solskin, flere overnatninger og god tid.
Vi havde lidt sjov på Elbens strømfyldte vand i en hård vesten vind. Det var vores første flod med attitude, men vi nåede her til Cuxhaven uden problemer og med masser af selvtillid.
Vi ligger nu på lur efter det rigtige vejr inden vores 48 timer stræk til Amsterdam. Vi håber det kommer på tirsdag!

Ingen kommentarer: