lørdag den 16. juli 2011

Bryllupsrejsen


Dagen før det famøse bryllup var der i nattens mulm og mørke postyr på havnen. Nogle nisser havde i al hemmelighed listet sig om bord og fint pyntet Alma op til fest. John og en tilfældig gæstebåd pyntede sig også med signalflag.

Bryllupsbillederne blev selvfølgelig også taget om bord på båden og mange af gæsterne fra bryllupsfesten om lørdagen kom og vinkede farvel næste dag.


Da spisningen til festen trak ud på grund af de mange taler og sange besluttede vi os for, at natmaden i stedet blev til brunch, som sultne folk kunne komme og spise klokken 12 søndag og så vinke farvel til kaptajnen, hans nye viv og Alma.

Som sagt, så gjort, sikke alle de mennesker, der troppede op. Godt der var nogle kvikke mennesker, der havde reparations-bajere og cola'ere til at stå i skyggen af de mange biler og så kom Alberto's natmads-pizza'ere til deres ret.
Afskeden var smuk og fuld af smil, lykønskninger og tårer. Vi endte endda med en lille følgebåd, der fulgte os hele vejen ud til Stige ø, hvor vi endnu en gang blev overraskede med et stort skilt og smilende og truttende venner og familie, der ønskede os:
"TILLYKKE - GOD FUCKIN' TUR". Fedt Jesper!!

Hvedebrødsdagene blev fejret på behørig vís, vi spiste mad over bål, badede og sov i en uge.

Fredag kom Signes forældre med alle vores gaver og vi lastede endnu en gang stakkels Alma til bristepunktet. Dagen efter, lørdag var vi endelig sultne nok til at vove os ud på vores tur. Fra Fyens Hoved og til til er der nu et stykke vej, men lige nu ligger vi i Føns Vig noget syd for Middelfart. Motoren har ikke artet sig helt som vi havde håbet, men Erik Asmild, Almas tidligere ejer, har et ekstra filter til vores Solé Diesel liggende og det bliver altså først skiftet i morgen. I aften er vi trætte efter en lang sejlads, der næsten har varet i 12 timer med vinden lige i masken. Skønt, men vi er meget trætte.
Dette er det det sidste bryllupsbillede her på bloggen. Der er taget så mange billeder, at vi er blevet nødt til at lave eb hjemmeside specielt tilegnet brylluppet. Adressen er:
http://www.123hjemmeside.dk/stokholmfabech

Ingen kommentarer: