tirsdag den 12. april 2011

Søsigøjnerne flytter ind

Efter at have været tørsejlere siden efteråret lykkedes det endelig, at få havnevand under kølen på gode gamle Alma. Marius har brugt hele vinteren på at gøre den ældre dame præsentabel igen. Hele undervognen har fået en tur og den har fået primer og fin, fin giftig maling, så alle ruer og muslinger springer for deres liv og ender ovre på nabobåden.

Hele Ulriksholmvej 8,1 har stået på den anden ende. Først måtte vi flytte alt, så der var plads til Lars i stuen...og Lars havde mange ting med sig...bagefter måtte vi endnu engang flytte os sammen. Alt der ikke kunne være på Alma er nu i kælderen og Alma er proppet med flyttekasser og rod. Bare vent til der kommer billeder, der er helt vildt.

Nå, men på trods af flytterod og en hård vinter, der har tæret på alles kræfter, er vi nået et skridt videre i vores drøm om at komme på langfart. I løbet af vinteren har vi også begge været på flodskipper-kursus og bestod da også begge to.

Når ventetiden i henholdsvis Højer og Odense bliver for lang må vi tænke tilbage på en smuk sommeraften i Sverige og vide, at der er mindre end tre måneder til vi er tilbage på vandet. Indtil da er vi i det mindste flyttet ned på båden og nyder den friske, odenseanske havneluft. Signe har nu 48 arbejdsdage tilbage.

2 kommentarer:

Lone Ringskær sagde ...

Hej Marius og Signe.
Tillykke med, at I har fået vand under kølen igen..
Sidste weekend sejlede vi vores "gamle" båd til Grenå hvor den skulle afleveres til de nye ejere. Skøn sejlads i fedt vejr.
I påsken skal vi hente vores nye båd i Kiel og bruge ugen på at sejle den hjem. Vi glæder os voldsomt.
Rigtig god påske til jer.

Mvh Jesper og Lone, Århus

Marius og Signe sagde ...

Fedt, det er godt I rykker på jeres projekt. Vi har nydt en del af påsken på vandet og fra nu af står den på påskefrokoster og familie. Dejligt.