lørdag den 18. juli 2009

Anholt

Trolle trådte ombord søndag aften og dagen efter sejlede vi i et langt stræk til Anholt. Det var lidt kedeligt, ikke særlig meget vind, og vi måtte sejle for motor i et langt stykke tid, for ikke at drive direkte tilbage til Jylland.

Vi lagde os for svaj nord for øen ved vores ankomst tirsdag eftermiddag. Om aftenen sejlede vi i dinkyen "Farmor" ind til øen og Trolles brors café "Ved vejen", hvor vi blev trakteret på fornemste vís. Champagne, jomfruhummere, ribeye steaks og chokolade fandango af det lækreste chokolade. Glade, trætte, mætte og med svajende søben blev vi kørt ned på havnen, hvor vi slog til søren og blev plakatfulde og fortalte historier fra de syv have til den lyse morgen.

Næste dag lå Signe brak/bræk eller noget, der ligner, og drengene tog atter ind på øen og løb på løbehjul og spiste burgere.

Efter en gyngende nat måtte vi se os slået og vi tumlede ind i Anholt havn for at få lidt ro på båden og dens besætning. Her har vi ligget og hygget os lige siden. Vejret ser ikke ud til at være med os, så vi regner med at blive her et par dage endnu.

Ingen kommentarer: